COOK. EAT. REPEAT

rucak-3.jpg

Kada me je Marko kontaktirao za saradnju sa Samsungom, iskreno, pomislila sam Too good to be true. U toku naših dogovora stalno sam očekivala da iskoči nešto, da kažem, ahaaa, znala sam da nije tako kako su rekli. Ali malo po malo, svaki moj predlog je bio prihvaćen bez intervencije i nakon četiri meseca rada Miljan i ja imamo projekat čiji koncept smo osmislili sa velikim uživanjem i, uz puno truda i posvećenosti sproveli u delo uz pomoć sjajnih uređaja i ekipe iz Samsunga.

dorucak-8.jpg

Cook. Eat. Repeat smo zamislili kao inspiraciju za svaki dan u kuhinji. Ne kao vodič čije recepte morate pratiti kako bi jelo uspelo, već kao nit koja će vas inspirisati da istražite ukuse koji vam prijaju. Da se igrate kombinacijama, da se zapitate i osetite zadovoljstvo kada napravite nešto što vam se jede baš u tom trenutku kada pripremate obrok.

Veliki sam pobornik praćenja godišnjih doba kada je u pitanju hrana. Ono što je u sezoni je uvek najukusnije i najpovoljnije. Paradajz u avgustu i septembru ne može da se meri sa onim iz juna a kamoli sa onim iz februara. Ne samo po ceni već još važnije, po ukusu. Nadam se da će vam ovi recepti olakšati to praćenje bez puno menjanja način pripreme i kuvanja.

uzina-2.jpg

premium-19.jpg

Samo kreiranje recepata mi je bilo jednostavno jer ovo su jela koje su zaista kod nas na repeat. Bojala sam se da li će biti dovoljno interesantno i izazovno za veliki broj ljudi ali sam se onda setila da ovim receptima želim kod vas da pokrenem razmišljanje o ukusima u kojima uživate. Sve navedene recepte prilogođavam raspoloženju pa ću nekad upotrebiti neke egzotičnije kombinacije začina a nakad ću baš želeti da osetim samo ukus namirnice pa osim soli i bibera neću ništa dodati.

piknik-2.jpg

uzina-4.jpg

I na kraju, veoma bitno, trudila sam se da sve recepte možete da pripremite brzo. Znam kako je u današnje vreme i koliko se vremena provodi van kuće. Nije lako svaki dan skuvati nešto na brzinu a da je i nutritivno bogato i ukusno. Cook. Eat. Repeat video inspiracije su o tome.

Sve recepte sam okupila na jednom mestu i sastavila Cook. Eat. Repeat kuvar!  Svako poglavlje je povezano sa video inspiracijom i na kraju se nalazi spisak za kupovinu kako biste polako sagradili bazu namirnica koje ćete uvek imati u ormaru i sezonskog voća i povrća tako da ne morate svaki čas da trčite u prodavnicu po sastojke koji fale.

Nadam se da će vam se svideti i da će vam biti od koristi. Jako sam uživala dok smo ga radili i nadam se da sam uspela da vam prenesem moju ljubav prema svakodnevnom kuvanju.

Cook.Eat_.Repeat-R_Page_01.jpg

Kuvar možete skinuti OVDE.

Posebno želim da se zahvalim Miljanu na posvećenosti da se videi snime i montiraju kako smo zamislili. Proveo je puno neprospavanih noći. Ovo je najbolje što smo do sada radili zajedno na Lalama ❤

3 Replies to “COOK. EAT. REPEAT”

  1. Dragi Hleb i Lale, samo bih zamolila da smanjite visinu headera, na iPadu vise od pola stranice je pokriveno njime i jako je tesko citati vas blog. Hvala na kuvaru, odlicna ideja! Sve najbolje!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: