Ajme, koliko nas je! Tema maj 2013

DPP_00305-1.jpgDPP_00305-1.jpg

Jako sam srećna što mi je Tanja predala mesto domaćice za blogoigricu Ajme, koliko nas je! koja uvek rezultira jednom fenomenalnom riznicom recepata.Obično stvari koje mi prve padnu na pamet budu moj najbolji izbor. Posle ja razmišljam, i razmišljam ali i dalje se uvek vraćam na ono šta sam prvo pomislila. Tako beše i sa temom za ovu igricu.Simbolično, tema za maj 2013 je HLEB.

Sve što vam se učini kao interesantno, a u sebi sadrži hleb, prijavite (ime, fotka, link sa receptom) na mejl

hlebilale@gmail.com
Ideja je da napravimo jednu kolekciju recepata od hleba. Bilo da je u pitanju stari, sveži, slatki ili slani hleb, u salati, varivima…Možete poslati i recepte koje ste već objavili.Tema ne podrazumeva recepte za pravljenje hleba jer mislim da je bolje da zbornik hlebova bude posebna tema:)Unapred se radujem receptima od namirnice koja je toliko jednostavna a toliko zadovoljstva nam pruža svaki dan.
Nadam se da će i vama biti interesantna za razne kombinacije:)

38 Replies to “Ajme, koliko nas je! Tema maj 2013”

 1. Prvo nisam dobro procitala pa sam mislila da mora da se pravi hleb…dje me nadje ???…tek kada sam, vec ocajna, procitala drugi puti shvatih da je tema drugacija…ok, mogu i da odahnem !!

  Like

 2. Mislim da sam i ja zbunila sve a fotografijom na kojoj Bobi mesi hleb pa sam je promenula da ne stvara konfuziju:)Jedva čekam neku tvoju kreaciju, znaš da ih volim:)

  Like

 3. Blago tebi, ja sve mogu da podnesem ali hleb mi je baš svakodnevni gušt. A znam da nije baš preporučljivo ga jesti posle podne i uveče…Hvala:)

  Like

 4. Domacice, cestitam!Eee stavila si me na muke, nesto ne volim hleb u takvim "situacijama" (ne racunamo poparu i przenice, to se obozava :), ali cula sam za neke stvari sa starim hlebom da su izvrsne… Pa da probamo 🙂

  Like

 5. I ja se nadam:) Volim hleb ukombinovan i na druge načine, nadam se da tako i drugi:)Baš me interesuje kakve će biti ulaznice.Hvala Gocke:)

  Like

 6. Razmišljam da se uključim, prvi puta 🙂 Nemam još ideju za recept osim par očitih (tema je jako zanimljiva), ali ako nešto smislim, šaljem!

  Like

 7. Čestitam domaćice, tema odlična. Već imam jednu ulaznicu (preostalu sa prazničnih izleta) , samo čeka da se svrtim kući i počnem da kuckam. A I je već izabrao drugu, ultra kaloričnu i ultra mljac. 🙂

  Like

 8. Ja sam, što bi se reklo, "taze" među food blogerima, pa polako analiziram sve u šta mogu da se uključim 🙂 Stići će nešto i od mene na zadatu temu 😉

  Like

 9. E sad, jedno glupo pitanje! 🙂 Na koji mail da ti pošaljem URL bloga i sve ostalo što je potrebno, kako bih učestvovala u ovomesečnoj igrici "Ajme, koliko nas je!"? 🙂

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: