zdrava, čarobna jutra i večeri

Vreme je da zastanemo, da dišemo, da osećamo život punim plućima.zdravacarobnajutraBobi i ja smo započeli ovu priču 2015-te. Osetili smo potrebu da spojimo njegovu ljubav prema učenju joge i moju ljubav prema ukusnim i zdravim zalogajima. Oboje smo krenuli na put ka tome da budemo srećnije, zadovoljnije i ispunjenije osobe, samo svako svojim putem. Na kraju smo se opet sreli jer zdrav duh nije samo vežbanje. A nije ni samo zdrava ishrana. Priča je mnogo šira od toga.

Mi mislimo da je biti sa sobom na ti, osećati sebe i slušati sebe iznutra put ka sreći i hteli smo da kreiramo nešto što će taj put još dodatno ulepšati. Tako su nastala Zdrava, čarobna jutra i večeri.

Zdrava, čarobna jutra i večeri podrazumevaju:

  • čas joge (1,5h)
  • doručak/večeru nakon vežbanje

Grupe su manje (8 učesnika) kako bi iskustvo vežbanja i druženja bilo jedinstveno i celovito.yoga-43Na Zdrava, čarobna jutra možete da dođete sami ili sa prijateljima. Sva oprema je obezbeđena, samo je potrebno da ponesete peškirić i da se obučete tako da Vam je udobno da vežbate.Vežbe su prilagođene svim nivoima vežbača. Početnicima, iskusnim i onima koji nikada u životu nisu vežbali jogu. Poenta ovog okupljanje je da usporimo, zastanemo, dišemo i uživamo i sa samim sobom i sa ljudima koji su tu sa nama.Obrok koji sledi nakon vežbanja podrazumeva zdrave zalogaje i osvežavajuće napitke. Akcenat je na sezonskim namirnicama, nutritivno bogatim, celovitim i najvažnije, ukusnim. Hrana je veganska i vegetarijanska.Cena je 2.500, 00 dinara/osobi.yoga_klopa-51Slobodan Slavica (Bobi) je sertifikovani instruktor hatha joge. Voli da ustaje ranom zorom i pije mate čaj na terasi. Vozi poni bicikl i kad god može pobegne na Frušku Goru da uživa u prirodi. Na njegovom času joge ćete ojačati telo, osloboditi se stresa i jasnije videti sebe.zdravacarobnajutra2Nevena Zelunka Cvijetić je nesertifikovana kuvarica. Istražuje polje celovite i zdrave ishrane od 2014-te godine. Poštuje holistički pristup životu. Kada fotografiše hranu zaboravi na svet oko sebe. Sakuplja začine i tanjire. Hrana koju priprema će Vas osvežiti, obradovati i upoznati sa nekim novim namirnicama i kombinacija.Ukoliko ste zainteresovani da se prijavite, imate pitanje ili neku nedoumicu, slobodno nam se javite na mail zdravacarobna@gmail.com Rado ćemo odgovoriti na svaku poruku.Zdrava, čarobna su jutra i večeri koja odvojimo za sebe. Na selu, u parku, u šumi, na mekoj travi i u tišini… Da se okrepimo vežbanjem, zdravom hranom i smejanjem. Pridružite nam se!Termine i mesta održavanja objavljujemo na Facebook-u i Instagramu.