Dblog-12

Hello! Ja sam Nevena. Volim da kuvam, fotografišem hranu, putujem i jednostavnost.

Živim i radim u Bačkom Petrovcu sa mužem Miljanom i sinom Olegom, tri crna psa Simkom, Rudijem i Prepelić, macom Megi i dva mačora Sivkom i Belkom.

Fotografisanje i stilizovanje hrane me je uvek posebno zanimalo i upravo to me je inspirisalo da započnem pisanje bloga o hrani.

Kuvanje je moja dugogodišnja strast i na blogu ćete pronaći malo neobičnije vegetarijanske recepte. Početkom 2015. godine zbog manjih zdravstvenih problema sam odlučila da promenim ishranu tako da od tog perioda na blogu ćete pronaći recepte koji su više okrenuti ka celovitoj ishrani. Mislim da je kuvanje baš kul i nepohodno da bismo živeli punim plućima. Iz te strasti prema kuvanju nastala je emisija Hleb i Lale na Kitchen TV-u. Do sada sam snimila tri serijala. 

Poštujem holistički pristup životu i trudim se da kroz redovno vežbanje, meditaciju, rad na sebi i kvalitetnu ishranu naučim da prihvatim i volim život u potpunosti. I dobro i loše. Iz te ljubavi rodila se i ideja da sa Slobodanom Slavica, sertifikovanim joga instruktorom, kreiram Zdrava, čarobna jutra i večeri. 

*****

Sve fotografije na blogu su autorske, moje ili mojih gostiju. Molim Vas da ukoliko želite da preuzmete ili iskoristite neku od fotografija sa bloga da me o tome obavestite. To isto važi i za recepte.

Ukoliko želite da me angažujete za fotografisanje i stilizovanje hrane, možete pogledati moj portfolio ovde.
 *****

“Hleb i lale” je blog nekomercijalnog karaktera ali na njemu ponekad reklamiram proizvode koje redovno koristim ili mislim da su kvaliteni. Ako mislite da imate proizvod koji bi se meni svideo, javite se, dobar, iskren i kvalitetan proizvod ću uvek uzeti u razmatranje.

*****

Ukoliko imate neko pitanje, sugestiju ili kritiku, slobodno me kontaktirajte.

Hvala što ste svratili, nadam se da ćete na ovim stranicama pronaći inspiraciju.