Prošle godine smo bili u Kopenhagenu. Mnogo nam se svideo. Dane smo provodili na bajsu, vozali se, pili kafe i jeli :) Hteli smo da osetimo kako grad diše i mislim da smo uspeli. Planiramo da se vratimo istražimo sve i u letnjem periodu.

Ostala sam vam dužna jedan Hygge post, on uskoro stiže i to u obliku video recepta. Nešto vrlo dansko ;)

Ako ste slučajno propustili prošlogodišnji post sa puno fotki i u kom sam pisala o tome kako da ne bankrotirate u Kopenhagenu, šta smo sve radili i voleli, skoknite ovde.

Nadam se da smo uspeli da vam prenesemo delić našeg doživljaja i da vam se svideo video. Planiramo ove godine biti aktivniji što se tiče video postova sa putovanja (sledeća stanica Beč ;))  i video recepata pa ako vas interesuju video postovi, možete se prijaviti na Hleb i Lale Youtube kanal.

2 replies on “Copenhagen video

  1. Divno ste montirali video, ovo je tako lepo i umirujuće! Pustila bih ga sedam puta za redom. :) Mnogo mi je žao što sam propustila Skandinaviju, ne računajući Finsku; davnih dana sam studirala i norveški što podrazumeva i učenje ostala dva i popriličnu upućenost na taj deo sveta, a eto, promašila sam sve tri skandi metropole. Za sad. :)
    Radujem se i postu i videu iz Beča, ni tamo me nije bilo! :D

    1. Hvala Tihana draga! jako mi je drago da ti se dopada!
      Ma već te vidim tamo. Al kako bokte nisu još bila u Beču? Mada znam :) TU je pa ti se ne žuri, jel ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.